gallery/lionsclub

Lions Club Kristinehamn

Händelser inför lions vårverksamhet.

Information om vårmarknaden 2020

16 mars fick vi besked från Kristinehamns kommun att vårmarknaden den 8 april ej kommer att genomföras pga coronaviruset.

Sorgligt men tyvärr.

Vi ser däremot fram mot en (möjlig) höstmarknad med många knallar.

Viktig information!

Riksmötet i Falun 2020 är inställt

Guvernörsrådet har efter konsultation med riksmötes kommitteen under fredagen den 13/3 beslutat ställa in och skjuta på riksmötet 2020. Allt mot bakgrund av den rådande Coronasituationen med en förväntad kulmen vid tidpunkten för riksmötet.
Guvernörsrådet och riksmötes kommitteen återkommer inom kort med mer information hur vi går vidare.
Beslut om hur vi gör med ungdomsläger, in- och utresande ungdomar kommer i närtid.
Distrikten uppmanas att med eftertanke planera sina möten och låta så mycket som möjligt ske via mail, telefon, GoToMeeting etc.
Detta är ett tråkigt och unikt men tyvärr ett nödvändigt beslut som vi innerligt hoppas aldrig behöver ske igen.